banner tnapc

Στα λογιστικά / φοροτεχνικά μας γραφεία θα βρείτε την λύση για οποιοδήποτε λογιστικό, εργατικό και φοροτεχνικό πρόβλημα. Παρέχουμε υπηρεσίες προς επιχειρήσεις και ιδιώτες υπεύθυνα και αξιόπιστα σε χαμηλές τιμές. Τα γραφεία μας αποτελλούνται από εξειδικευμένη ομάδα εσωτερικών συνεργατών οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να συνεργαστούν μαζί σας με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Δώστε μας την ευκαιρία να γνωριστούμε και να σας εντυπωσιάσουμε!

 

 • Ενάρξεις / Διακοπές εταιριών (Ατομικές, ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΑΕ)
 • Τήρηση και ενημέρωση βιβλίων Β & Γ κατηγορίας
 • Φορολογικές δηλώσεις
 • Μηχανοργάνωση επιχειρήσεων
 • Δηλώσεις / Έλεγχος ακινήτων
 • Ρύθμιση οφειλών
 • Διαγραφή Τειρεσία
 • ΙΚΑ - ΟΑΕΕ
 • Προσφυγές σε διοικητικά δικαστήρια (Φορολογικά)
 • Αιτήσεις επιδομάτων
 • Αναπτυξιακά προγράμματα
 • Επιχορηγήσεις επιχειρήσεων
 • Τήρηση μισθοδοσίας
 • Καταμέτρηση ενσήμων
 • Έκδοση συντάξεων
 • Κόκκινα Δάνεια (Ειδικό τμήμα)
 • Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

 

Θα μας βρείτε:

1. ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 6-8, ΟΜΟΝΟΙΑ (ΚΑΤΩΘΙ Α΄ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) 

ΤΗΛ.:2155159517-2155159524.FAX:210 8829413,ΚΙΝ.:6948118392

 

2. ΚΩΛΕΤΗ 14 Α & ΕΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤΩΘΙ Δ' ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) 

ΤΗΛ.:2130068860-2114110506, FAX.:2108829413, KIN.:6948118392

 

 

3. ΣΕΠΟΛΙΩΝ 44, ΣΕΠΟΛΙΑ - (ΜΕΤΡΟ ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗ) 

ΤΗΛ.:2108239877-211 1822886 FAX:2108829413,KIN.:6948118392

 

 

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

center>

kokkina daneiaΣτην TNAPC, ψάχνουμε πάντα τη βέλτιστη λύση για τη δική σας επιχείρηση και είμαστε διατεθειμένοι να ανταποκριθούμε σε όποιο ερώτημα αφορά την προσωπική περίπτωση εξυπηρέτησης της οφειλής σας σε οποιοδήποτε χρηματοπιστωτικό οργανισμό.

 

Η κύρια κατηγοριοποίηση των δανειακών υποχρεώσεων προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχει ως κριτήριο τη δυνατότητα τους προς εξυπηρέτηση-αποπληρωμή, διαχωρίζοντας τα σε καλούμενα ως:

 • «ενήμερα» δάνεια
 • «ληξιπρόθεσμα» δάνεια

 

Η πολιτική των τραπεζών απέναντι στα «ενήμερα» δάνεια

Το τραπεζικό σύστημα παρουσιάζει εμφανή στάση αδιαφορίας προς τα αιτήματα ρύθμισης των ενήμερων δανείων. Δεν αποτελεί προτεραιότητα, για κανένα από τα πιστωτικά ιδρύματα ένας οφειλέτης ο οποίος εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις του επιθυμώντας μικρότερες καταβολές δόσεων, κυρίως μέσω της πτώσης του επιτοκίου (περιθωρίου της τράπεζας). Το οξύμωρο έγκειται στο γεγονός ότι οι συνεπείς δανειολήπτες ουσιαστικά «τιμωρούνται» για τη συνέπεια τους καθώς δεν τους προσφέρονται κίνητρα για τη βελτίωση των όρων των δανειακών τους υποχρεώσεων. Μόνο αυτού του τύπου οι οφειλέτες όμως, έχουν πιθανότητες να λάβουν μία μελλοντική χρηματοδότηση από τα πιστωτικά ιδρύματα, τα οποία ήδη εξετάζουν τέτοιας φύσεως αιτήματα.

 

Η πολιτική των τραπεζών απέναντι στα «ληξιπρόθεσμα» δάνεια

Η κατηγορία των δανείων που προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον δανειοληπτών, τυχαίνει σημαντικά ευνοϊκότερης μεταχείρισης, τόσο σε χρόνο διευθέτησης, όσο και σε όρους αποπληρωμής. Περιπτώσεις «εκπτώσεων», «κουρέματος» ή απαλλαγής ακόμα και του συνόλου των τόκων υπερημερίας και των συναφών εξόδων αποτελούν την πλειονότητα. Τα επιτόκια  που εμφανίζονται είναι πρωτόγνωρα καθώς ξεκινούν από το 0% και φτάνουν έως το ανώτατο 4%, για το σύνολο ή μέρος του χρόνου αποπληρωμής των οφειλών.

 

Οι σημαντικότερες παράμετροι στη διαδικασία ρύθμισης δανείων είναι οι εξής:

Ακίνητα

Όσο μεγαλύτερη η αξία της οφειλής σε σχέση με τα ακίνητα, τόσο μεγαλύτερα τα περιθώρια που έχουν οι οφειλέτες για να διαπραγματευτούν. Εν αντιθέσει, στην περίπτωση που η αξία των ακίνητων υπερβαίνει το υπόλοιπο της οφειλής, τότε τα περιθώρια διαπραγμάτευσης στενεύουν καθώς οι πιστωτές είναι σε πλεονεκτική θέση.

Ευπαθείς ομάδες

Θέματα υγείας, ανεργία, ανήλικα παιδιά ή άλλα προστατευόμενα μέλη, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την τελική έκβαση της ρύθμισης.

Διάρκεια μη εξυπηρέτησης

Η διάρκεια που το δάνειο είναι «ληξιπρόθεσμο» παίζει σημαντικό ρόλο για τη ρύθμιση του.

Οικονομικά στοιχεία οφειλετών

Τα οικονομικά στοιχεία των οφειλετών αλλά και των εγγυητών, καθώς και η δυνατότητα επιπλέον εγγυητών αποτελούν παράγοντες επιρροής.

Ηλικία (και λοιπά προσωπικά στοιχεία)

Ακόμα και αυτά αποτελούν παράγοντες των τελικών όρων ρύθμισης δανείων.

 

Αν επιθυμείτε να προβείτε σε μια διαπραγμάτευση της ρύθμισης σας, καλό θα είναι να φροντίσετε να το πράξετε άμεσα, γιατί ο χρόνος, όπως και ο τόκος «δεν κοιμούνται ποτέ». Λύσεις σίγουρα υπάρχουν για κάθε περίπτωση, και είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας, εργασίας και προοπτικής. Το όποιο σχέδιο αποπληρωμής, προϋποθέτει πολλαπλές ζυμώσεις, τις οποίες η TNAPC μπορεί να φέρει σε πέρας για εσάς, με την γνώση και την εμπειρία της σε θέματα ρύθμισης οφειλών.

 

Στην TNAPC, φιλοδοξούμε να είμαστε οι συνοδοιπόροι σας, παρέχοντας Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες με αξιοπιστία, εχεμύθεια και διαφάνεια. Λύσεις σίγουρα υπάρχουν για κάθε περίπτωση και είναι αποτέλεσμα γνώσης, δεδομένων, εργασίας και προοπτικής.

 

Για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες ρύθμισης του δικού σας δανείου, επικοινωνήστε μαζί μας. 2182189260

interdisciplinaryCollaboration

TNAPC

 

Η εταιρία μας «TNAPC – Σύμβουλοι επιχειρήσεων» αναζητά αξιόλογους συνεργάτες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια που θα λειτουργήσουν ως Συνεργάτες – Αντιπρόσωποι στην τοπική κοινωνία ή το σωματείο επαγγελματιών. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε λύση σε πάσης φύσης  πρόβλημα δομώντας μία σχέση ουσιαστικής εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας.

 

Οι συμμαχίες και οι συνεργασίες αποτελούν σημαντικό κομμάτι του οράματος και της στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρία. Με σκοπό την ποιοτική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών, η «TNAPC – Σύμβουλοι επιχειρήσεων»  δημιουργεί στρατηγικές συνεργασίες τόσο με προμηθευτές όσο και με συμβούλους επιχειρήσεων, ασφαλιστικούς συμβούλους, λογιστές, μηχανικούς κ.α.

 

tepix

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

ΤΕΠΙΧ-Επιχειρηματική Επανεκκίνηση


Στόχος προγράμματος Η δράση «ΤΕΠΙΧ-Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», έχει ως στόχο την προώθηση της επιχειρηματικότητας, τη διευκόλυνση της πρόσβασης των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση και την ενίσχυση των επενδύσεων μέσω της παροχής δανείων με ευνοϊκούς όρους.

Σκοπός: η ενίσχυση της ρευστότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω χρηματοδοτικών προϊόντων που προέρχονται από τη συνεπένδυση (σε αναλογία 1:1) μεταξύ του Ταμείου και της εκάστοτε Τράπεζας. Συνοπτικά στη δράση εντάσσονται όλα τα δανειακά προϊόντα που ανήκουν σε δυο κατηγορίες όπως αυτές περιγράφονται από τα 2 υποπρογράμματα.

 

 

  


 

jeremie          ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

JEREMIE Ευνοϊκά δάνεια για Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις

Η πρωτοβουλία JEREMIE ενισχύει μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούν μέχρι 250 άτομα προσωπικό και έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών που δεν υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ Το συγκεκριμένο προϊόν χρηματοδοτεί τη χορήγηση δανείων με μειωμένο επιτόκιο και μειωμένες εξασφαλίσεις μέσω των τραπεζών .

O επιχειρηματίας που θα χρηματοδοτηθεί μέσω του προϊόντος αυτού JEREMIE θα καταβάλει επιτόκιο μόνο για το 50% του δανείου, ποσό που αντιστοιχεί στην ιδιωτική συμμετοχή. Το ποσό επιτοκίου που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 50% θα καλυφθεί μέσω του ΕΣΠΑ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.


noefuisΝεοφυής Επιχειρηματικότητα” για Ίδρυση Νέων Επιχειρήσεων

Στόχος της δράσης είναι η ίδρυση νέων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων από ανέργους και από ασκούντες επαγγελματική δραστηριότητα που δεν έχουν σχέση μισθωτής εργασίας.

Στοχεύει στην  δημιουργία πολύ μικρών και μικρών, βιώσιμων επιχειρήσεων με έμφαση σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια και στην ενίσχυση της απασχόλησης με τη δημιουργία βιώσιμων νέων θέσεων απασχόλησης.

Δίνεται η δυνατότητα χορήγησης προκαταβολής έως 40%, μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης, με την προσκόμιση ισόποσης εγγυητικής επιστολής. Χωρίς να παραβιάζονται οι παραπάνω όροι χορήγησης, ο Δικαιούχος δύναται να κάνει χρήση ειδικών τραπεζικών λογαριασμών, με την προϋπόθεση να υπάρχει θεσμοθετημένο πλαίσιο ως προς τη λειτουργία τους.

 

 


671b42dc397cf3df0946f5277f1d2487 XLΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ Επιχειρήσεων

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων όλων των κλάδων για τον εκσυγχρονισμό της υποδομής και της λειτουργίας τους, την ποιοτική αναβάθμιση τους και τον εμπλουτισμό, την αναβάθμιση και την πιστοποίηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να βελτιώσουν την θέση τους στην εσωτερική και διεθνή τουριστική αγορά.

Δίνεται η δυνατότητα χορήγησης προκαταβολής έως 40%, μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης, με την προσκόμιση ισόποσης εγγυητικής επιστολής. Χωρίς να παραβιάζονται οι παραπάνω όροι χορήγησης, ο Δικαιούχος δύναται να κάνει χρήση ειδικών τραπεζικών λογαριασμών, με την προϋπόθεση να υπάρχει θεσμοθετημένο πλαίσιο ως προς τη λειτουργία τους.


nisiotiki

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Νησιωτική - Τουριστική Επιχειρηματικότητα

Η Δράση «Νησιωτική - Τουριστική Επιχειρηματικότητα», συνολικού προϋπολογισμού €80 εκατ., χρηματοδοτείται από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ) και αποσκοπεί στη διευκόλυνση των νησιωτικών τουριστικών επιχειρήσεων στη λήψη δανείων επενδυτικού σκοπού ή/και επιχειρηματικής ανάπτυξης, με πολύ ελκυστικούς όρους, μέσω του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ) και με τη συνδρομή κεφαλαίων του ΕΣΠΑ, που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

 


 

eksoikonomw2 37Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον

 

7/9 ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ (ΦΕΚ. Β΄ 3906)

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 15/9  ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον» ενισχύει επενδύσεις για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα σπίτια Μερική ή παντελή έλλειψη θερμομόνωσης, παλαιάς τεχνολογίας κουφώματα (πλαίσια/μονοί υαλοπίνακες). ελλιπή ηλιοπροστασία των νότιων και δυτικών όψεών τους.(μονώσεις, διπλά τζάμια, αντικατάσταση καυστήρα,συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης/κλιματισμού με αποτέλεσμα τη χαμηλή απόδοση. κ.λπ.) ενώ πρόσφατα τα υπουργεία Ανάπτυξης και ΠΕΚΑ αποφάσισαν αύξηση του προϋπολογισμού προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση.

 

 

 

 

 

 Συμπληρώστε ΔΩΡΕΑΝ τη φόρμα αξιολόγησης ΕΔΩ

 

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Συμπληρώνοντας τα κατάλληλα πεδία, αποστέλλετε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη υποστήριξη, αν μπορείτε να συμμετέχετε σε κάποιο πρόγραμμα Τραπεζικής χρηματοδότησης

 

Πρόγραμμα επιδότησης 50% από 15.000€ έως 150.000€. Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ Επιχειρήσεων για τον Εκσυγχρονισμό τούς και την Ποιοτική Αναβάθμιση των Παρεχόμενων Υπηρεσιών

espa programmata

Πρόγραμμα Επιδότησης έως 50% από 15.000€ έως 200.000€ για την Αναβάθμιση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων!

 

Συμπληρώνοντας τα κατάλληλα πεδία στην φόρμα ΕΔΩ, αποστέλλετε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη υποστήριξη και Επιλεξιμότητα  της Επιχείρησης σας για τον Νέο Επενδυτικό Νόμο (Ν. 3908/2011).

 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού δικαίου (Ν. 2472 /1997, Π.δ 207/1998. Π.δ 79/2000 και αρ. 8Ν. 2819/2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ ).

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο δικτυακός μας τόπος ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους.

 

TNAPC  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Εμπιστευτείτε τα στελέχη μας, θα “νιώσουν” από την αρχή το πρόβλημά σας, και θα σταθούν κοντά σας με τιμιότητα και ευελιξία, προτείνοντας την ιδανικότερη λύση βάση του δικού σας Προφίλ. (Profile). Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε στο τηλέφωνο  2182189260  Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.